Pratite nas

POLITIKE sub

Europa kakvu želimo

Zamislite da možete mijenjati EU nabolje – što biste promijenili? Mislite li da Hrvatska uzima najbolje od EU, da je ravnopravno tretirana članica, ili imamo prostora za napredak? HDZ stalno ponavlja da je sve što dolazi iz Bruxellesa najbolje za Hrvatsku, no je li to doista tako? Slažete li se da je važno imati prave ljude u Europskom parlamentu, koji će se boriti za interese Hrvatske i njezinih građana?

Mi smo ti borci. Želimo Europu ekonomske jednakosti, sigurnosti i ravnopravnosti, koja jamči jednake uvjete života za sve – bez obzira tko smo i odakle smo –  ali i koja čuva naš planet, dostiže socijalnu pravdu i podržava svoje mlade.

Odlučni smo poboljšati život hrvatskih građana u Europi. Ne želimo biti građani drugog reda; želimo aktivno kreirati politike za bolje sutra i ravnopravno sudjelovati u donošenju odluka koje nam određuju budućnost.

U uvjetima rata, inflacije i desničarske mržnje borit ćemo se za ravnopravniju Europu koja štiti naš suverenitet, životni standard i naša radna mjesta.

A borba započinje vašim izlaskom na europske izbore.

Zaokružite našu listu broj 22!

    © Socijaldemokratska partija Hrvatske